Bielefelder Verse banner met logo

Bielefelder Verse hoofdkussens

Bielefelder Verse: drie generaties Verse kwaliteit in donzen dekbedden en donskussens. Een van de meest prestigieuze dons- en verenverwerkende bedrijven in Duitsland maakt de fijnste donzen en veren kussens. Bij ons exclusief voor Nederland!

[2]2 resultaten worden getoond

[2]2 resultaten worden getoond

Bielefelder Verse: 90 jaar traditie

Het Bielefelder Verse donsatelier werd in 1926 opgericht door Fritz Verse. Toen zijn zoon, Friedrich Verse, het stokje overnam, verhuisde het bedrijf van stadsdeel Heepen naar de schilderachtige wijk Bielefeld Schildesche, waar het atelier nog steeds gevestigd is.

Nieuwe generaties

Tegenwoordig zijn het Friedrich-Wilhelm en zijn zoon Florian, de derde en vierde generatie, die Bielefelder leiden. Samen maken zij het bedrijf middels innovatie en nieuwe afzetmarkten klaar voor de toekomst.

Natuurlijk wordt ook het verleden niet vergeten. Bielefelder Verse is nog steeds in handen van de familie Verse en daar zijn ze erg trots op. 90 jaar vakmanschap heeft geleid tot een oprechte passie voor hoge kwaliteit. Dons en Duitse tijken, technologie en traditie gaan hand in hand bij Bielefelder Verse.

Over de collectie

De kussens van Bielefelder bieden gemiddelde steun. Ze zijn daarom met name voor de buik- en rugslaper geschikt.