Thuiswinkel waarborg logo

Persoonlijk advies? 071 808 01 06

Klantenservice koptelefoon
Cinderella hoofdkussens banner

Cinderella hoofdkussen

Cinderella hoofdkussens behoren niet voor niets tot de meest verkochte kussens in Nederland. Traditioneel vakmanschap, made in Holland, en op eenzame hoogte als het om innovatie gaat. Voor ieder lichaam en iedere voorkeur een kussen op maat. U bent van een goede nachtrust verzekerd.

Cinderella New Classic collectie

De New Classic behoort tot de meest verkochte kussens in Nederland. Het is een heerlijk kussen dat uitblinkt door eenvoud, maar toch een geraffineerde vernieuwing heeft doorgemaakt. In het centrum van het kussen is een tussenschot geplaatst, dat ervoor zorgt dat het kussen altijd stabiel is. De vulling blijft goed op zijn plaats waardoor het kussen vormvast blijft en altijd de juiste support biedt. Er zijn 6 varianten, dus een fijn assortiment met voor ieder wat wils!

Cinderella Orthoflex collectie

U wilt natuurlijk op een kussen slapen dat bij uw lichaam en slaaphouding past. Dan bent u aan het juiste adres bij de Orthoflex collectie van Cinderella. Er zijn maar liefst 6 hoofdkussens voor u ontworpen, die stuk voor stuk aan andere behoeftes voldoen. Hoe u ook gebouwd bent, of hoe zwaar of licht u ook bent, er is voor ieder lichaam een kussen dat op de juiste wijze ondersteunt.

Gebruik de handige Keuzewijzer om te beslissen welk Cinderella Orthoflex® kussen voor u het meest geschikt is.