Dickenbergh hoofdkussens banner

Dickenbergh Hoofdkussens

Alleen het beste is goed genoeg als het om uw nachtrust gaat. Bij Dickenbergh wordt gewerkt met hoogwaardige grondstoffen. De traditionele vakmanschap van het atelier staat garant voor een mooie collectie donzen hoofdkussens.

[7]7 resultaten worden getoond

[7]7 resultaten worden getoond

Dickenbergh, luxe wordt betaalbaar

Het atelier van Dickenbergh in het Duitse Neckardal (Aglasterhausen, Baden-Württemberg) heeft een duidelijk motto: luxe bereikbaar maken. In korte tijd heeft het atelier een goede reputatie opgebouwd. Een selectie van de beste tijken van Duitse makelij en de beste soorten dons ligt aan de basis van de collectie. Vakmanschap en oog voor detail zorgen voor de finishing touch.

Vrouw van Dickenbergh werkt aan een donzen dekbed

Atelier Dickenbergh in Aglasterhausen

Nr 1 in Europa

Traditioneel vervaardigd in eigen atelier en verkrijgbaar in Duitsland, Nederland, België, Oostenrijk, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Deze collectie wordt met veel liefde gemaakt, en dat voelt u. Dickenbergh staat niet alleen garant voor kwaliteit, maar ook voor een vriendelijk geprijsde collectie.

Over de collectie

Van extra extra stevig tot extra zacht. Deze collectie heeft het allemaal. En voor wie zacht wil slapen maar toch hoog: het unieke ‘extra zacht en extra hoog’ kussen.