Hans Kruchen banner

Hans Kruchen Hoofdkussens

Hans Kruchen is naamgever van het donsatelier van Hans Kruchen. In Münster wordt al generaties lang dons verwerkt tot dekbedden en kussens. Ze weten heel goed hoe het hoort, Hans Kruchen en zijn mensen. Overtuig uzelf!

[4]4 resultaten worden getoond

[4]4 resultaten worden getoond

Hans Kruchen, traditie sinds 1900

Midden in het prachtige Münsterland staat de fabriek van Hans Kruchen Down Design. Inmiddels is reeds de vijfde generatie van de familie aan het werk om hun kennis in dienst te stellen van de nachtrust van haar klanten.

Visie

In het jaar 1900 werd de basis van deze onderneming gelegd door Josef Kruchen, oprichter van Bettfedernfabrik Kruchen in Telgte, hartje Münsterland. Gedurende 3 generaties heeft de familie Kruchen hart en ziel in deze onderneming gestopt.

Tegenwoordig is Hans Kruchen Naturdaunen een middelgroot atelier in het mooie Münsterland. Wij zijn daar regelmatig op bezoek, en horen de mooie verhalen uit eerste hand. Over veel zaken kun je met Hans Kruchen discussiëren, maar als het over dons gaat dan luisteren wij liever!

Over de collectie

Voor ieder slaaphouding het juiste kussen bij Kruchen. Van het zachte kussen voor de buikslaper tot het hardere kussen voor de zijslaper bevelen we deze kussens van harte aan.