Bel voor persoonlijk advies: 071 808 01 06

Vertrouwd bij Hoofdkussens.com

Welkom bij Hoofdkussens.com. Sinds 2007 verkopen we via onze website kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens. Als specialist hebben wij inzicht in de wensen die u heeft als het om een comfortabel hoofdkussen gaat.

Wij verkopen direct aan u en verzenden direct aan u. Zo kunnen we een breed assortiment aanhouden en heeft u een uitgebreide keus.

Klantenservice

Als u vragen heeft, bel of mail ons dan gerust. Wij beantwoorden ze graag snel en nauwkeurig. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht nadat de bestelling is gedaan of wanneer uw hoofdkussen bezorgd is. Wij reageren altijd binnen één werkdag inhoudelijk op al uw vragen.

Wilt u direct antwoord op een korte vraag of advies tijdens uw zoektocht naar het perfecte kussen? Klik dan rechtsonder op de chat knop, live op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

niels en rien

Niet tevreden?

Wij streven naar 100% tevreden klanten! "Wanneer u in eerste instantie niet tevreden bent met een product of met onze dienstverlening, dan horen wij dat graag via e-mail of telefonisch. Wij zullen klachten binnen 14 dagen inhoudelijk beantwoorden. Mocht u niet tevreden zijn met de manier waarop wij met uw ontevredenheid omgaan, dan kunt u een klacht of geschil indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Kijk hiervoor op www.sgc.nl. Ook kunt u uw klacht kenbaar maken bij het Europese online geschillenplatform ODR. Gelukkig hoefden wij nog nooit voor deze beide commissies te verschijnen.

14 dagen bedenktijd

Als het door u gekochte item niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u 14 dagen de tijd om dat bij ons aan te geven en het product terug te zenden.

Betalingen

Om ervoor te zorgen dat u 100% veilig en betrouwbaar kunt betalen bij ons, bieden wij vier mogelijkheden:

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop direct afrekenen. Als u internetbankiert dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overboeking
Wij bieden u de mogelijkheid om het factuurbedrag zelf over te maken naar onze rekening. In dat geval ontvangt u na het bestelproces een factuur via e-mail. Wanneer u het geld overgeboekt heeft, zullen wij het desbetreffende atelier direct opdracht geven uw bestelling te verwerken.

Creditcard of PayPal
Wij bieden u de mogelijkheid om via creditcard te betalen. Wij accepteren Visa en Mastercard. Ook is het mogelijk om via PayPal te betalen. Hier heeft u wel een (gratis) PayPal account voor nodig.

Bancontact
Voor onze Belgische klanten bieden wij tevens de mogelijkheid tot betalen met Bancontact. Nadat u de bestelling plaatst, wordt u tijdelijk doorverwezen naar de betaalomgeving van Bancontact. Vervolgens komt u weer terug op onze website voor een betaalbevestiging.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Algemene voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, leest u hier.