Klantenservice

Welkom bij Hoofdkussens.com. Sinds 2007 verkopen we via onze website kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens. Als specialist hebben wij inzicht in de wensen die u heeft als het om een comfortabel hoofdkussen gaat.

Wij verkopen direct aan u en verzenden direct aan u. Zo kunnen we een breed assortiment aanhouden en heeft u een uitgebreide keuze.

Als u vragen heeft, bel of mail ons dan gerust. Wij beantwoorden ze graag snel en nauwkeurig. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht nadat de bestelling is gedaan of wanneer uw hoofdkussen bezorgd is. Wij reageren altijd binnen één werkdag inhoudelijk op al uw vragen.

Wilt u direct antwoord op een vraag of advies tijdens uw zoektocht naar het perfecte kussen? Klik dan rechtsonder op de chat knop, live op werkdagen van 09:00 tot 17:00.

Bedrijfsgegevens

Hoofdkussens.com / Elegant Woningtextiel
Langegracht 59
2312 NW Leiden

KvK nr. 76937941
BTW nr. NL003148349B87

Icoontje voor live chat

Live Chat (groene balk rechts onderaan de website)

Icoontje van whatsapp

06 14 04 34 46 (WhatsApp)

Niels en Rien met dekbed

14 dagen bedenktijd

Als het door u gekochte item niet aan uw verwachtingen voldoet, heeft u 14 dagen de tijd om dat bij ons aan te geven en het product terug te sturen.

Betalingen

Om ervoor te zorgen dat u 100% veilig en betrouwbaar kunt betalen bij ons, bieden wij vier mogelijkheden:

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw aankoop direct afrekenen. Als u internetbankiert dan kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Overboeking

Wij bieden u de mogelijkheid om het factuurbedrag zelf over te maken naar onze rekening. In dat geval ontvangt u na het bestelproces een link via e-mail. Wanneer u het geld overgeboekt heeft, zullen wij het desbetreffende atelier direct opdracht geven uw bestelling te verwerken.

Creditcard of PayPal

Wij bieden u de mogelijkheid om via creditcard te betalen. Wij accepteren American Express, Visa en Mastercard. Ook is het mogelijk om via PayPal te betalen. Hier heeft u wel een (gratis) PayPal account voor nodig.

Bancontact

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot betalen met Bancontact. Nadat u de bestelling plaatst, wordt u tijdelijk doorverwezen naar de betaalomgeving van Bancontact. Vervolgens komt u weer terug op onze website voor een betaalbevestiging.

KBC

Tevens bieden wij de mogelijkheid tot betalen via KBC.

Alle vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Niet tevreden?

Wij streven naar 100% tevreden klanten! Wanneer u in eerste instantie niet tevreden bent met een product of met onze dienstverlening, dan horen wij dat graag via e-mail of telefonisch. Wij zullen klachten binnen 14 dagen inhoudelijk beantwoorden. Mocht u niet tevreden zijn met de manier waarop wij met uw ontevredenheid omgaan, dan kunt u een klacht of geschil indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel. Kijk hiervoor op www.degeschillencommissie.nl. Ook kunt u uw klacht kenbaar maken bij het Europese online geschillenplatform ODR. Gelukkig hoefden wij nog nooit voor deze beide commissies te verschijnen.

Algemene voorwaarden

Wat zijn uw rechten en plichten? Alles wat u wilt weten over uw aankoop en over wat ervoor en erna gebeurt, leest u hier.

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 16:00071 808 01 06