Bel voor persoonlijk advies: 071 808 01 06

Welke merken voeren wij?

Als specialist in hoofdkussens willen wij zo veel mogelijk goede producten aanbieden. Wij hebben donzen kussens van de ateliers van Dickenbergh, Otto Keller, Hans Kruchen, Böhmerwald, Hoffmann en Bielefelder Verse. TexelWool en Texeler zijn specialisten in wol, Cinderella en Mahoton maken de mooiste synthetische en (natuur)latex kussens.

Dickenbergh

Dickenbergh, dat is passie voor dons! Alleen het beste is goed genoeg als het om uw nachtrust gaat. Hoogwaardige grondstoffen en traditioneel vakmanschap staan garant voor een mooie collectie kwalitatief hoogwaardige kussens.

Otto Keller

Duitse kwaliteit donzen kussens. Otto Keller maakt sinds generaties dekbedden en kussens onder het motto ´kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs´.

Hoffmann

Hoffmann Schlafwaren biedt een complete collectie donzen dekbedden en donskussens. Traditioneel Duits vakmanschap en de mooiste materialen: kiezen voor Hoffmann is kiezen voor een goede nachtrust.

Bielefelder

Houdt u ook zo van een ´gewoon´ donzen kussen? Bielefelder Verse maakt ze van een heerlijke kwaliteit dons en tijk. De afwerking van deze kussens is heel bijzonder.

Hans Kruchen

Hans Kruchen is naamgever van het donsatelier van Hans Kruchen. In Münster wordt al generaties lang dons verwerkt tot dekbedden en kussens. Ze weten heel goed hoe het hoort, Hans Kruchen en zijn mensen. Overtuig uzelf!

Böhmerwald

Diep in het Böhmerwald staat het atelier van ... Böhmerwald! Een traditioneel atelier dat zich kan meten met de meest prestigieuze ateliers, en toch nog redelijk betaalbaar!

TexelWool

Texelwool maakt op ons grootste waddeneiland Texel hoofdkussens, maar ook onderdekens en dekbedden. Uiteraard wordt de wol van het bekende Texelaar ras hiervoor ingezet. Natuurlijk, duurzaam en comfortabel!

Texeler

Texeler hoofdkussens garanderen een verantwoorde nachtrust. Formaat en comfort zorgen ervoor dat uw hoofd zich in de juiste stand bevindt ten opzichte van de wervelkolom. ’s Morgens zult u weer herboren zijn!

Cinderella

Cinderella hoofdkussens behoren niet voor niets tot de meest verkochte kussens in Nederland. Traditioneel vakmanschap, made in Holland, en op eenzame hoogte als het om comfort gaat door vernuftige innovaties. Voor ieder lichaam en iedere voorkeur een kussen op maat, u bent van een goede nachtrust verzekerd. Gebruik de handige keuzewijzer!

Mahoton

Orthopedische matrassen en ondersteunende kussens zijn de belangrijkste producten van Mahoton. Dit atelier staat reeds 25 jaar bekend om haar innovatie in de slaapbranche. Mahoton is niet voor niets een van de snelst groeiende ondernemingen in het slaapkamersegment! De kussens zijn verkrijgbaar in diverse hoogtes, diktes en comfort-klassen.

Hoofdkussen advies

De belangrijkste aandachtspunten op basis waarvan u een keuze maakt voor een hoofdkussen.

  • Slaaphouding: De hardheid en het volume van een hoofdkussen is hierbij heel belangrijk.
  • Materiaal: Welk materiaal hoofdkussen past het beste bij u? Dons? Wol? Natuurrubber? of Schuim?
  • Maatvoering: Welke maat hoofdkussen heb ik nodig?

Alle hoofdkussens vergelijken? op Soort, Merk, Slaaphouding en Vulgewicht?
Bekijk dan hier onze vergelijk hoofdkussens pagina.