Filters
×
Resultaten tonen

[4]4 resultaten worden getoond

Icoontje dat er filters geladen worden
Wis alle filters

Banner voor latex kussens

Latex kussens

Een latex hoofdkussen is elastisch, duurzaam en vormvast. De stevige vulling biedt uw nekwervels optimale ondersteuning. Latex kussens zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes. Omdat de huisstofmijt slecht in Latex kan leven, zijn deze kussens ook erg populair bij mensen met een huisstofmijtallergie.

[4]4 resultaten worden getoond

[4]4 resultaten worden getoond

De voordelen van een latex kussen

Een latex oftewel natuurrubber hoofdkussen is zeer populair bij mensen die snel last hebben van hoofdpijn of pijn in de nek, schouders of rug ervaren. Met name de kussens van Mahoton staan bekend als ‘gezondheidskussens’. De latex vulling houdt lang haar vorm en vastheid en de tijk die eromheen zit is wasbaar.

Elk Mahoton gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en het gewicht van uw hoofd (er zijn immers verschillende hoogtes en veerkrachten verkrijgbaar) een gelijkmatige ondersteuning. Uw hoofd en daardoor de nekwervels worden op maat ondersteund zodat uw nekklachten verminderen of zelfs verdwijnen, en u beter tot rust komt.

Deze hoofdkussens hebben een kern van latex en ze hebben een vaste vorm. Hierdoor ligt uw hoofd continu in de juiste positie. De kussens zijn geperforeerd waardoor ze goed ventileren. Nog een voordeel van latex kussens: zij zijn anti-allergisch.

De vaste natuurrubber kussens hebben een zone-systeem dat ervoor zorgt dat uw hoofd naar achteren kantelt. Hierdoor worden
nekwervels goed ondersteund en liggen de luchtwegen vrij.

Zorg goed voor uw kussen

  1. 100% natuurrubber kussens kunt u niet wassen. Wel kunt u de tijk wassen op 40 of 60 graden. Raadpleeg altijd even de wasvoorschriften.
  2. Tencel is een natuurlijke cellulose afkomstig van boomhars die soepel en zacht aanvoelt en erg gemakkelijk vocht opneemt. Het is zeer geschikt als materiaal voor een kussensloop en kan prima gewassen worden.
  3. Zorg ervoor dat de tijk na het wassen goed gedroogd wordt.
  4. Gebruik standaard een kussenbeschermer. Uw kussen blijft dan langer goed.
  5. Was de kussenslopen regelmatig.