Otto Keller hoofdkussens banner

Otto Keller hoofdkussens

Otto Keller is één van de grootste fabrikanten van donzen kussen en dekbedden in Duitsland. We bieden twee verschillende kwaliteitsklassen, de standaardklasse (met eendendons) en de luxe klasse (met ganzendons). Wat ons betreft is een hoofdkussen van Otto Keller een echte aanrader!

[3]3 resultaten worden getoond

[3]3 resultaten worden getoond

Otto Keller, vooruitstrevend sinds 1946

In het prachtige Altenberge, niet ver over de Nederlandse grens, openden Otto Keller en zijn vrouw Elisabeth in 1946 hun “Bettfedernfabrik”. In de eerste jaren na de oorlog was er weinig te koop en geld was schaars. Zodoende bouwde (Ingenieur) Otto Keller zijn eerste machines zelf. Deze zouden lang dienst blijven doen. Na het overlijden van Otto Keller voerde Elisabeth enige jaren het bewind. In 1982 nam zoon Wilhelm haar positie over. Hij bouwde het inmiddels middelgrote bedrijf uit tot één van de grootste dekbed fabrikanten van Duitsland.

Thuis in alle aspecten

Otto Keller is een zogenaamde ”vollstufige” donsfabriek. Dat betekent dat het hele productieproces binnen de fabriek plaatsvindt. Van het sorteren en wassen van het dons tot het stikken van de tijken. Door haar grootte is Otto Keller een fabriek die een goed product kan maken tegen een scherpe prijs.

Over de collectie

3 Comfort klassen, en iedere klasse met een standaard-tijk of met een luxe tijk en gevuld met eenden- dan wel ganzendons. Wij vinden zelf de standaard versie heerlijk, maar wilt u zichzelf echt verwennen, kies dan voor de ‘luxe’ variant.