Uw aankoop retourneren

Als u niet 100% tevreden bent met uw aankoop, kunt u binnen 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van de aankoop afzien. Gelieve eerst contact met ons op te nemen voor het retourneren. Na aanmelding van uw retour heeft u nog 14 dagen om de producten daadwerkelijk terug te sturen.

U ontvangt het aankoopbedrag 100% terug of u kunt uw keuze ruilen tegen een ander product (eventueel met bijbetaling dan wel gedeeltelijke terugbetaling door ons).

De kosten van het retour zenden zijn voor rekening van de klant.

Het door u geretourneerde artikel moet indien redelijkerwijs mogelijk in de originele, onbeschadigde verpakking zitten, compleet zijn, niet gewassen, en onbeschadigd zijn. Wij vragen u de producten terug te sturen in een dichte doos (niet alleen de verpakking van het product zelf).

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Positieve klantbeoordeling over retourbeleid

Procedure bij retournering

Wij vragen u voor het retourneren om de onderstaande stappen te volgen:

1. Laat ons weten dat u gaat retourneren, wellicht kunnen wij u nog van informatie voorzien over de verzending.

Telefonisch: 071 808 01 06
Via e-mail: info@hoofdkussens.com

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om te bellen/mailen, dan kunt u gemakkelijk het retourformulier meesturen bij uw retournering. (Zie hieronder)

2. Wij verzoeken u het product indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking en in de meegeleverde doos te verpakken. Op of in de doos graag uw naam en bestelnummer, zo kunnen wij uw retournering snel verwerken. U kunt het pakket met verschillende pakketdiensten sturen naar:

Elegant Woningtextiel
Langegracht 59
2312 NW Leiden

3. Na herroeping crediteren wij uw aankoopbedrag binnen 14 dagen op de gebruikte betaalrekening/methode.

Officiële tekst met betrekking tot retour zenden

“U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het door ons toegezonden modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Download hier het retourformulier

Retourformulier in PDF formaat

Retourformulier in Word formaat

Pakketten op lopende band

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.”

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 16:00071 808 01 06