Filters
×
Resultaten tonen

[1]1 resultaat wordt getoond

Icoontje dat er filters geladen worden
Wis alle filters

Banner voor schuim kussens

Schuim kussens

Heeft u graag een voorgevormd kussen? Dan zou een kussen van traagschuim een goede keuze kunnen zijn. Traagschuim (ook bekend als NASA-schuim) ondersteunt de hele hoofd- en nekpartij waarbij de druk gelijkmatig over het gehele oppervlak wordt verdeeld.

[1]1 resultaat wordt getoond

[1]1 resultaat wordt getoond

De voordelen van een traagschuim kussen

Een traagschuim- oftewel visco-elastisch kussen heeft een kern van schuim. Dit kussen is zeer populair bij mensen die geen druk velen op hoofd of nek. Het kussen vormt zich onder druk en warmte namelijk goed naar de contouren van uw hoofd en nek, waardoor u een gelijkmatige en zo laag mogelijke druk ervaart.

Het kussen heeft helaas ook enkele nadelen. Omdat het temperatuurgevoelig is, zal het kussen wat harder zijn als het koud is in uw slaapkamer en wat zachter zijn als het warm is in uw slaapkamer.

Omdat traagschuim een vrij gesloten substantie is, zult u op dit kussen sneller transpireren dan op andere kussens. Geen optimale keuze dus als u meer dan gemiddeld last heeft van transpireren.

Zorg goed voor uw kussen

  1. 100% Traagschuim kussens kunt u niet wassen. Wel kunt u de tijk wassen op 40 of 60 graden. Raadpleeg altijd even de wasvoorschriften.
  2. Zorg ervoor dat de tijk goed gedroogd wordt.
  3. Gebruik standaard een kussenbeschermer. Uw kussen blijft dan langer goed.
  4. Was de kussenslopen regelmatig.