Filters
×
Resultaten tonen

[1]1 resultaat wordt getoond

Icoontje dat er filters geladen worden
Wis alle filters

Banner met synthetische hoofdkussens

Synthetische hoofdkussens

Synthetische kussens zijn met name geschikt voor mensen die een vormvast kussen wensen of voor mensen die aan allergieën lijden. Het materiaal waarmee synthetische kussens gevuld worden is gladder dan bijvoorbeeld dons en veren, en zodoende minder goed te vervormen.

[1]1 resultaat wordt getoond

[1]1 resultaat wordt getoond

De voordelen van een synthetisch kussen

Een synthetisch kussen is een zogenaamd ‘los’ kussen dat gevuld wordt met polyester bolletjes, ecodown (een synthetische vezel die de eigenschappen van dons simuleert) of andere vezels. Het belangrijkste voordeel van synthetische kussens is dat deze veel vormvaster zijn dan het traditionele donzen/veren kussen. Dit maakt het synthetische kussen goed geschikt voor mensen die vaak last hebben van nekklachten en pijn in het bovengebied van de rug.

Nog een voordeel van synthetische kussens is het prijsniveau. U hoeft niet al te diep in de buidel te tasten om goed te liggen.

Synthetische kussens zijn anti-allergisch, makkelijk te reinigen en passen zich goed aan uw contouren aan. Het kussen is uitermate geschikt voor mensen die last hebben van een allergie of mensen die graag een goed wasbaar kussen willen hebben.

Zo houdt u uw synthetische kussen netjes

  1. De meeste synthetische kussens kunt u zo vaak wassen als u wilt. Kijkt u voor de zekerheid goed op het label of het kussen gewassen kan worden. Bij kussens met een neksteun is het zaak om het kussen van de neksteun te ontdoen alvorens u het kussen wast.
  2. Zorg ervoor dat het kussen goed gedroogd wordt.
  3. Gebruik een kussenbeschermer.
  4. Was de kussenslopen regelmatig.