Lidmaatschap Stichting Thuiswinkel

Hoofdkussens.com is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met relevante wet- en regelgeving en de Gedragsregels Thuiswinkel Waarborg van Thuiswinkel.org. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats. Hoofdkussens.com werd voor het eerst gecertificeerd op 1 oktober 2013.

Klikt u hier naar ons Certificaat Thuiswinkel Waarborg.

Thuiswinkel waarborg certificaat Hoofdkussens.com

Hoofdkussens.com biedt u deze zekerheden

1. Weten met wie u zaken doet en hoe u het bedrijf gemakkelijk kunt benaderen --> contactgegevens Hoofdkussens.com.

2. Voor u zijn de duidelijke algemene voorwaarden van Hoofdkussens.com direct toegankelijk en van toepassing. De Algemene Voorwaarden Thuiswinkel zijn vastgesteld in overleg met de Consumentenbond onder toezicht van de Sociaal Economische Raad (SER).

3. Uw betaalopdrachten worden op webpagina’s verwerkt die ten minste zijn beveiligd met een SSL-certificaat (HTTPS en/of slotje onder of boven aan de webpagina).

4. Heeft u ondanks deze voorzieningen toch een klacht, dan komt u in drie stappen tot een oplossing:
A. U meldt de klacht bij Hoofdkussens.com
B. Biedt stap A geen oplossing, dan kunt u de klacht via www.thuiswinkel.org/consumenten/klachten/klacht-indienen richten aan Hoofdkussens.com. Thuiswinkel.org bemiddelt dan in het zoeken naar een passende oplossing.
C. Als dit dan nog geen oplossing biedt, dan kunt u voor het ontstane geschil een beroep doen op de onafhankelijke Geschillencommissie Thuiswinkel.

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 16:00071 808 01 06