Veelgestelde vragen

Een kussen is een product waar veel over te vertellen is. Dus we krijgen best wat vragen. Over onze organisatie, over de producten, over de bestelprocedure. Onderstaand de meest gestelde vragen. Wellicht staat ook het antwoord op uw vraag ertussen.

Vrouw met veel vragen

Hoofdkussens.com, de organisatie

Onze bedrijfsnaam is Elegant Woningtextiel en we zijn gevestigd te Leiden. Wij hebben verschillende webwinkels op het gebied van slapen, Hoofdkussens.com is er één van.

Wanneer is het tijd voor een nieuw kussen?

Dit zijn goede redenen om een nieuw kussen aan te schaffen: als u minder goed slaapt dan een jaar geleden, als u op een ander kussen lekkerder heeft geslapen dan op uw eigen kussen, als uw kussen meer dan 5 jaar oud is, als u rug- of nekklachten heeft, als uw kussen te plat is geworden, of als uw kussen niet meer goed opgeschud kan worden.

Wij willen even langskomen, kan dat?

Ja, dat kan! Wij zijn op werkdagen tussen 10.00 uur en 17.00 uur aanwezig. Belt u even van tevoren?

Wat is de levertijd?

Onze ateliers hebben verschillende levertijden. Meestal hebt u het hoofdkussen binnen een week in huis. Hoffmann, Bielefelder Verse, Hans Kruchen en Böhmerwald kussens kunnen wat langer op zich laten wachten. Zodra uw bestelling wordt verzonden, ontvangt u een e-mail met daarin een Track & Trace code. Dit geldt helaas nog niet voor bestellingen bij Texeler.

Wat zijn de verzendkosten?

Die zijn er niet. Alle bestellingen worden gratis aan huis geleverd.

Ontvangst

Bestellingen worden van maandag tot en met vrijdag geleverd. Mocht u niet aanwezig zijn dan wordt het pakket bij de buren afgegeven of anders later nogmaals bij u aangeboden. Daarna ontvangt u een afhaalbriefje voor het dichtstbijzijnde afhaaldepot.

Ik wil een hoofdkussen bestellen, maar ik woon buiten Nederland. Kan dat?

Dat kan zeker! Voor een bestelling vanuit een ander land dan Nederland, Duitsland of België neemt u contact met ons op. Wij helpen u vervolgens met het plaatsen van de bestelling. Let wel dat eventueel hogere bezorgkosten voor eigen rekening zijn.

Kan ik mijn hoofdkussen retourneren als het niet bevalt?

Ja dat kan. Als uw hoofdkussen niet voldoet aan uw verwachtingen, kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren (wij vragen u om dit ons wel van tevoren melden). De portokosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 17:00071 808 01 06