Over verzending

Levering

Op het moment dat u een bestelling plaatst, geeft u een afleveradres op. Op dit adres zal uw bestelling aangeboden worden.

Onze producten kunnen worden geleverd door PostNL, GLS, DPD of DHL. Dit is afhankelijk van de vervoerpartner van het betreffende atelier.

Status van uw bestelling

Als uw bestelling verstuurd wordt, krijgt u een bevestigingsmail met daarin een Track & Trace code. Zo kunt u uw bestelling volgen. Dit geldt helaas niet voor de kussens van Mahoton en Texeler, deze ateliers leveren geen verzendinformatie.

Mocht u van te voren zekerheid wensen omtrent de levertijd of u heeft liever een latere datum van levering, neem dan gerust contact met ons op. Wij maken dan met het atelier afspraken over de levertijd.

Actuele levertijden

Alle hoofdkussens uit onze collectie worden direct van het atelier aan u verzonden. De door u bestelde goederen worden op het door u aangegeven adres afgeleverd. Uiteraard worden deze geleverd volgens de wettelijke bepalingen aangaande verkoop op afstand in Nederland.

Hier vindt u de actuele levertijden.

Van maandag tot en met vrijdag kan uw bestelling in Nederland en België geleverd worden. Mocht de bestelling niet aangenomen kunnen worden dan wordt deze bij de buren afgegeven of nogmaals op een later tijdstip aangeboden. Na twee maal krijgt u een bericht dat u uw bestelling bij het dichtstbijzijnde depot kunt afhalen.

Gratis verzending

Wij berekenen geen verzendkosten in Nederland, België en Duitsland. Ook hoeft u zich geen zorgen te maken over een minimum bestelwaarde.

Retourneren?

Wilt u meer weten over de gang van zaken bij retourneren? Kijk dan op de retour pagina.

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 16:00071 808 01 06