Mahoton hoofdkussens banner

Mahoton Hoofdkussens

Mahoton staat bekend om ondersteunende kussens en orthopedische matrassen. Dit innovatieve atelier is al meer dan 25 jaar toonaangevend in de slaapbranche en blijft een van de snelst groeiende merken in het slaapkamersegment!

Wij bieden de natuurrubber (latex) hoofdkussens uit de collectie. Wie eenmaal de charmes van een Mahoton hoofdkussen heeft ontdekt, wil vaak niets anders meer. De meeste bestellingen komen van trouwe klanten die al jaren op Mahoton vertrouwen. De Butterfly en de Melody zijn favoriet bij onze klanten.

De Dri-Release® tijk met ritssluiting is ontworpen om transpiratievocht snel op te nemen en af te voeren. Dankzij de Freshguard-behandeling blijft het kussen altijd fris. Latex hoofdkussens van Mahoton ondersteunen uitstekend, zijn onderhoudsvrij en gaan jarenlang mee.

Hebt u al een Mahoton hoofdkussen en weet u niet welke steunkracht het heeft? Ontdek welke hardheid uw huidige Mahoton kussen heeft.

[5]5 resultaten worden getoond

[5]5 resultaten worden getoond

De hardheid van uw huidige Mahoton kussen

Op de Mahoton kussens wordt niet altijd even duidelijk verwezen naar de comfortklasse (hardheid) van het kussen. Maar, daar is wel achter te komen! Volg de volgende stappen:

  1. Rol voorzichtig de molton van het schuim af
  2. Aan een van de lange zijdes ziet u het logo van Mahoton, daaronder ziet u twee blokjes met een aantal cijfers, bijvoorbeeld: [625] [-3-]
  3. Het tweede getal (-1-,-2- of -3-) geeft de hardheid aan

Per kussentype kan de betekenis van dit getal verschillen:

Mahoton Melody:
1. Zacht
3. Medium

Alle andere Mahoton kussens:
1. Zacht
2. Medium
3. Hard