Mahoton hoofdkussens banner

Mahoton hoofdkussens

Ondersteunende kussens en orthopedische matrassen zijn de belangrijkste producten van Mahoton. Dit atelier is al meer dan 25 jaar innovatief in de slaapbranche, dat maakt Mahoton één van de grotere en nog steeds snelst groeiende merken in het slaapkamersegment!

Wij bieden de natuurrubber (latex) hoofdkussens uit de collectie. Als u eenmaal gevallen bent voor de charmes van deze hoofdkussens, dan wilt u waarschijnlijk niet anders meer. De meeste bestellingen die wij ontvangen zijn van mensen die al jaren vertrouwen op de Mahoton kussens. De Butterfly en de Melody zijn het meest geliefd bij onze klanten.

De van een ritssluiting voorziene Dri-Release® tijk is zo ontwikkeld dat het transpiratievocht goed en snel opneemt, en ook weer snel afgeeft. Dankzij de Freshguard behandeling blijft het kussen altijd fris. Latex hoofdkussens ondersteunen goed, zijn onderhoudsvrij en gaan jaren mee.

Hebt u al een Mahoton hoofdkussen? Hoe weet u welke hardheid uw huidige Mahoton kussen heeft?

[5]5 resultaten worden getoond

[5]5 resultaten worden getoond

De hardheid van uw huidige Mahoton kussen

Op de Mahoton kussens wordt niet altijd even duidelijk verwezen naar de comfortklasse (hardheid) van het kussen. Maar, daar is wel achter te komen! Volg de volgende stappen:

  1. Rol voorzichtig de molton van het schuim af
  2. Aan een van de lange zijdes ziet u het logo van Mahoton, daaronder ziet u twee blokjes met een aantal cijfers, bijvoorbeeld: [625] [-3-]
  3. Het tweede getal (-1-,-2- of -3-) geeft de hardheid aan

Per kussentype kan de betekenis van dit getal verschillen:

Mahoton Melody:
1. Zacht
3. Medium

Alle andere Mahoton kussens:
1. Zacht
2. Medium
3. Hard