Hoofdkussens.com, uw specialist

Hoofdkussens.com is sinds 2007 gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige hoofdkussens (en dekbedden). Wij willen u graag van het best geschikte hoofdkussen voorzien. Dat doen wij door duidelijke aankoopinformatie te geven en een zo ruim mogelijke keus te bieden. En, wij nemen zonder vragen uw hoofdkussen terug of ruilen het in voor een ander hoofdkussen als u niet 100% tevreden bent. Wij rusten niet voordat u het voor u juiste hoofdkussen heeft!

U vindt in onze collectie hoofdkussens van onder andere Dickenbergh, Otto Keller, Bielefelder, Böhmerwald, Hans Kruchen, Mahoton en Texeler.

Uw nachtrust in veilige handen

Inkopen, keuren, kwaliteit bewaken, adviseren: het hele traject van productie tot verzending hebben wij in eigen handen. We kennen onze leveranciers persoonlijk en we kennen de kwaliteiten van ieder kussen. Het is niet voor niets dat wij “staan” achter onze producten.

Niels en Rien

Algemene bedrijfsgegevens

Op de contactpagina vindt u al onze bedrijfs- en contactgegevens.

Klachten

Het kan natuurlijk gebeuren dat er u iets niet bevalt aan uw hoofdkussen. In dat geval neemt u contact met ons op en zullen wij ervoor zorgen dat u alsnog tevreden gesteld wordt. Dit kan met een vervangend kussen of een restitutie van het aankoopbedrag.

Algemene voorwaarden

Op zoek naar onze algemene voorwaarden? Deze vindt u hier.

Bel onsMa. - Vr. 08:30 - 16:00071 808 01 06